Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Bestelling nog niet ontvangen.

Beoordelingen

Verzending en retour

Verzendingen

VOF 4Catsanddogs verstuurt enkel binnen België pakjes. Per uitzondering kan er internationaal verzonden worden mits op voorhand de verzendkosten afgesproken worden en de bestelling per overschrijving vooraf wordt voldaan.

VOF 4Catsanddogs gaat over tot verzending nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Hou er rekening mee dat voor de betaalmethode “bankoverschrijving” met uitzondering van instant overschrijvingen meerdere werkdagen verstrijken alvorens wij uw betaling ontvangen. 
Pakjes worden verzonden via Bpost of DPD. Afhankelijk van de gekozen bezorgdienst en met uitzondering van drukke periodes worden pakjes tussen 24 en 48 uur afgeleverd indien besteld voor 13.00 uur op een werkdag.

Binnen een straal van 25 KM rond 4catsanddogs kan je naast DPD en BPOST ook de leveringsmethode "levering na afspraak" kiezen.
We hebben 3 regio's gemaakt waarin de voorwaarden voor gratis levering verschillen:
Regio 1: Zoutleeuw, Geetbets, Wilderen, Duras, Gorsem, Runkelen, Nieuwerkerken.
GRATIS levering vanaf 35 EUR
Voor orders van minder dan 35 EUR rekenen we 5 EUR leveringskosten. 

Regio 2: Linter, Kortenaken, Kersbeek-Miskom, Herk-de-Stad, Alken, Sint-Truiden, Velm, Stevoort, Wijer, Kozen, Sint-Lambrechts-Herk, Loksbergen, Orsmaal, Halmaal, Landen, Rijkel, Aalst, Rumdorp, Ordingen, Brustem en Zepperen.
GRATIS levering vanaf 70 EUR. Voor orders minder dan 70 EUR rekenen we 5 EUR leveringskosten aan.

Regio 3: Wellen, Ulbeek, Linkhout, Lummen, Gingelom, Stokrooi, Spalbeek, Halen, Hasselt en Diepenbeek.
GRATIS levering vanaf 100 EUR. Voor orders minder dan 100 EUR rekenen we 10 EUR leveringskosten aan.

Op basis van het leveringsadres krijgt u automatisch de juiste regio voor levering na afspraak aan huis via onze eigen vervoerdienst.

Levering na afspraak doen we van dinsdag tot donderdag na onderling overleg. Er wordt niet geleverd tijdens het weekend, noch op maandag.

Wanneer een artikel tijdelijk niet in voorraad is en wij uw levering niet kunnen garanderen binnen 5 werkdagen brengen wij u meteen na uw bestelling hiervan op de hoogte. U bent dan vrij te kiezen het betrokken artikel alsnog te ontvangen van zodra voorradig, uw bestelling voor dit artikel te annuleren of te vervangen door een ander artikel.
Artikelen die enkel geleverd worden op bestelling worden ook als dusdanig aangegeven in de webshop.

Diepvriesvoeding kan nooit via een pakjesdienst verzonden worden.
Binnen een straal van 25 KM leveren we deze aan huis via eigen vervoer met de leveringsmethode "Levering na afspraak" zoals hogerop uitgelegd.
Voor afstanden op meer dan 25 KM dient de klant zelf naar de winkel te komen hiervoor.

Klanten kunnen via de webshop bestellen en afrekenen en kiezen om zelf hun bestelling af te halen in de winkel. Je kiest in dit geval "afhalen in winkel".

U kan ook telefonisch bestellen op het nummer 0495/44.84.87 tijdens de openingsuren van onze winkel.
Komt u liever ter plaatse winkelen zonder vooraf een bestelling te plaatsen ?
Openingsuren winkel: 

Dinsdag tem donderdag van 16.00 tot 20.00 uur
Vrijdag + zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur

Wenst u via de webshop te bestellen dan gelden volgende afspraken : 

Van zodra wij uw bestelling ontvangen hebben en de betaling gebeurd is contacteren wij u om een dag en uur voor levering af te spreken.
Wij vragen om steeds een gsm-nummer als contactnummer te vermelden.

Iedereen is tevens vrij te kiezen om zijn bestelling zelf af te halen bij VOF 4Catsanddogs.
Wenst u van deze methode gebruik te maken dan kiest u de optie “afhalen na afspraak”.
Ook voor deze methode kan u langskomen tijdens de openingsuren.
Betalingen kunnen cash of elektronisch. Wij hebben Bancontact, visa en mastercard en payconic.

Levering via Bpost en DPD:

Voor zeer kleine pakjes : Uw pakje wordt verzonden als "briefpost" in een beschermde enveloppe met noppenfolie. Voor dergelijke zendingen worden geen track en trace code voorzien.

Voor alle andere pakjes, uitgezonderd diepvriesvoeding :
De werkelijke levering bij u aan huis vindt onder normale omstandigheden plaats binnen een tijdsspanne van 24 uur tot 48 uur nadat uw pakje aan Bpost/DPD werd overgedragen. 
U weet steeds waar uw pakje zich bevindt door de unieke Track en Trace code die voor elk pakket voorzien wordt. (behalve briefpost pakjes).
De leveringstijd is indicatief en informatief en kan niet als een garantie gezien worden. Tijdens drukke periodes kan de levertijd langer duren.

Tarieven :

Verzending enkel in België door Bpost of DPD:

  • DPD verzendkost= 10.00 € 
  • BPOST verzendkost= 10.00 € 
De vermelde aankoopbedragen zijn steeds excl. verzendkosten.

Retour
U heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed van de aankoop af te zien.

Eveneens kan u een artikel wat u te klein of te groot besteld had omruilen mits dit gebeurd binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van levering EN onder voorwaarde dat het artikel niet gebruikt werd en retour komt met alle etiketten eraan en in de originele verpakking. Wordt aan 1 van deze voorwaarden niet voldaan, dan zal er geen ruil kunnen plaatsvinden.

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing :

1) voor goederen op maat van de klant, voor goederen die een persoonlijk karakter hebben of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
2) voor voeding en snacks waarvan de originele verpakking geopend werd.
3) op goederen dewelke niet compleet zijn, gebruikt werden en niet meer in de originele verpakking zitten. 
4) versvlees (KVV) kan nooit geruild of teruggenomen worden.
5) goederen die speciaal op uw vraag besteld werden.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.
U dient een kopie van de factuur bij te voegen. Retourzendingen zonder deze begeleidende gegevens worden niet door ons geaccepteerd.
Op het moment dat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per email en maken wij binnen 14 kalenderdagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen aan u over. De verzendkosten worden nooit terugbetaald.

Voor retourzendingen waarvoor u het aangekochte artikel wil ruilen zijn de verzendkosten eveneens ten laste van de koper.

Wij verpakken uw bestelling steeds met de grootste zorg. Mocht het toch gebeuren dat de goederen beschadigd werden of een artikel defect is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de contactpagina van www.4catsanddogs.be
In dergelijk geval is het retourneren voor onze rekening. Via mail geven wij u de nodige instructies voor de retour.
De retournering dient te gebeuren in de originele verpakking zoals u ze geleverd kreeg.
Als na onderzoek door ons blijkt dat de beschadiging of het defect veroorzaakt werd door u als klant zullen de retourkosten alsnog in rekening gebracht worden.
Van zodra wij de geretourneerde goederen ontvangen hebben en het onderzoek toont aan dat het werkelijk om een beschadiging of defect bij verzending gaat, bezorgen wij u de nieuwe goederen zo snel mogelijk.

Adres voor retour :

VOF 4Catsanddogs
Gemeenteweg 3
3803 Runkelen

Retour voor omruiling
Retour voor omruiling is enkel geldig op halsbanden, harnassen, anti-trektuigen en kleding mits omruiling binnen de 14 kalenderdagen na aankoopdatum.
Het origineel aangekochte artikel dient in de oorspronkelijke staat terugbezorgd te worden aan VOF 4Catsanddogs. (onbeschadigde verpakking, etiketten nog steeds aanwezig op het product en zonder gebruikssporen). Producten die beschadigd zijn, duidelijke gebruikssporen vertonen en niet meer voorzien zijn van de originele label en etiket kunnen onmogelijk geruild worden en zullen ten laste van de klant blijven. In dat geval kan er geen sprake zijn van een omruiling en dient de klant zelf het nieuwe product aan te kopen.
De verzendkosten voor de retour en voor het verzenden van de nieuwe zending,(de omruiling), zijn ten koste van de klant.
Het te retourneren product dient door de klant bezorgd te worden op volgende adres:
VOF 4Catsanddogs
Gemeenteweg 3
3803 Runkelen

Na ontvangst van het geretourneerde product door VOF 4Catsanddogs zullen wij het nieuwe product aan u verzenden mits de retour-regels voor omruiling gevolgd werden en na bijbetaling van eventuele extra kosten (prijsverschil en nieuwe zending).
De verzendkosten voor de nieuwe zending zijn ten laste van de klant.
VOF 4Catsanddogs berekent het verschil tussen uw aankoop en de ruiling en verrekend hierbij de nieuwe verzendkosten en zal u op de hoogte brengen van het verschil wat u dient bij te betalen of terugbetaald krijgt naargelang het betreffende product en het prijsverschil in maat. Wanneer het een bijbetaling betreft wordt het nieuwe product pas verzonden wanneer deze betaling plaatsgevonden heeft. U krijgt hiervoor alle instructies via mail toegestuurd.
 

 

 

Webshop gemaakt met EasyWebshop