new-logo4 CATS & DOGS

HomeInfoMijn accountContactDisclaimerVerzending en retourAlgemene voorwaardenPrivacy PolicyGastenboekBestelprocedureOver ons

Verzending en retour

Verzendingen

VOF 4Catsanddogs verstuurt enkel binnen België pakjes. Per uitzondering kan er internationaal verzonden worden mits op voorhand de verzendkosten afgesproken worden en de bestelling per overschrijving wordt voldaan.

VOF 4Catsanddogs gaat over tot verzending nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Hou er rekening mee dat voor de betaalmethode “bankoverschrijving” met uitzondering van instant overschrijvingen meerdere werkdagen verstrijken alvorens wij uw betaling ontvangen. 
Pakjes worden verzonden via Bpost of DPD. Afhankelijk van de gekozen bezorgdienst en met uitzondering van drukke periodes worden pakjes tussen 24 en 48 uur afgeleverd indien besteld voor 13.00 uur op een werkdag.
Kiest u voor afhaling bij VOF 4Catsanddogs of levering aan huis na afspraak (postcode 3800-3803-3806-3850-3890-3891-3440-3450-3454-3540-3570-3470 en 3350 ) dan contacteren wij u van zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Leveringen na afspraak in en rond Sint-Truiden gebeuren gratis mits de bestelwaarde minimum 25 EUR bedraagt.
Levering vinden plaats van dinsdag tot vrijdag na onderling overleg. Er wordt niet geleverd tijdens het weekend, noch op maandag.
Wanneer een artikel tijdelijk niet in voorraad is en wij uw levering niet kunnen garanderen binnen 5 werkdagen brengen wij u meteen na uw bestelling hiervan op de hoogte. U bent dan vrij te kiezen het betrokken artikel alsnog te ontvangen van zodra voorradig, uw bestelling voor dit artikel te annuleren of te vervangen door een ander artikel.
Artikelen die enkel geleverd worden op bestelling worden ook als dusdanig aangegeven in de webshop.

Voorwaarde GRATIS levering:
- postcodes (degene hierboven vermeld)  in een straal van max. 12 KM van 4catsanddogs (postcode 3803) --> gratis levering vanaf 25 EUR minimum order.
- postcodes (degene hierboven vermeld) in een straal van 12KM tot 20KM van 4catsanddogs (postcode 3803) --> gratis levering vanaf 50 EUR minimum order


Diepvriesvoeding kan nooit via een pakjesdienst verzonden worden.
Specifieke leveringsvoorwaarden diepvriesvoeding :

Voor volgende postcodes leveren wij GRATIS diepvriesvoeding aan huis onder volgende voorwaarden: 
3800-3803-3806-3850-3890-3891-3440-3450-3454-3540-3570-3470 en 3350 

Voorwaarde GRATIS levering:
- postcodes (degene hierboven vermeld) in een straal van max. 12 KM van 4catsanddogs (postcode 3803) --> gratis levering vanaf 25 EUR minimum order.
- postcodes (degene hierboven vermeld) in een straal van 12KM tot 20KM van 4catsanddogs (postcode 3803)  --> gratis levering vanaf 50 EUR minimum order.

Levering gebeuren tussen dinsdag en vrijdag na onderling overleg. Wij doen geen leveringen tijdens het weekend, noch op maandag.

Voor bestellingen binnen bovenvermelde afstanden maar voor bedragen kleiner dan vermeld en bestellingen op afstanden verder dan 20KM van 4catsanddogs doen wij geen leveringen.

Klanten kunnen wel altijd zelf hun bestelling afhalen in de winkel.

Op basis van het leveringsadres krijgt u automatisch de keuze voor levering aan huis na afspraak via onze eigen vervoerdienst.
 Wenst u deze methode te gebruiken, kies dan “levering na afspraak”.

U kan ook telefonisch bestellen op het nummer 0495/44.84.87 tijdens de openingsuren van onze winkel.
Komt u liever ter plaatse winkelen zonder vooraf een bestelling te plaatsen ?
Openingsuren winkel: 

Dinsdag tem donderdag van 16.00 tot 20.00 uur
Vrijdag + zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur

Wenst u via de webshop te bestellen dan gelden volgende afspraken : 

Van zodra wij uw bestelling ontvangen hebben en de betaling gebeurd is contacteren wij u om een dag en uur voor levering af te spreken.
Wij leveren diepvriesvoeding uitsluitend via eigen vervoer en dit enkel in de postcodes 3800-3803-3806-3850-3890-3891-3440-3450-3454-3540-3570-3470 en 3350 en onder de hogerop vermelde voorwaarden.
Plaatst u een bestelling voor een andere postcode dan deze hierboven vermeld, dan dient u altijd zelf de bestelling bij ons ter plaatse af te halen.
Wij vragen om steeds een gsm-nummer als contactnummer te vermelden.

Iedereen is tevens vrij te kiezen om zijn bestelling zelf af te halen bij VOF 4Catsanddogs.
Wenst u van deze methode gebruik te maken dan kiest u de optie “afhalen na afspraak”.
Ook voor deze methode kan u langskomen tijdens de openingsuren.
U moet in dat geval uw bestelling niet vooraf aanmaken via de webshop.
Betalingen kunnen cash of electronisch. Wij hebben Bancontact, visa en mastercard.

Levering via Bpost en DPD:

Voor zeer kleine pakjes : Uw pakje wordt verzonden als "briefpost" in een beschermde enveloppe met noppenfolie. Voor dergelijke zendingen worden geen track en trace code voorzien.

Voor alle andere pakjes, uitgezonderd diepvriesvoeding :
De werkelijke levering bij u aan huis vindt onder normale omstandigheden plaats binnen een tijdsspanne van 24 uur tot 48 uur nadat uw pakje aan Bpost/DPD werd overgedragen. 
U weet steeds waar uw pakje zich bevindt door de unieke Track en Trace code die voor elk pakket voorzien wordt. (behalve briefpost pakjes).
De leveringstijd is indicatief en informatief en kan niet als een garantie gezien worden. Tijdens drukke periodes kan de levertijd langer duren.

Tarieven :

Verzending enkel in België door Bpost of DPD:

  • DPD verzendkost= 8.95 € 
  • BPOST verzendkost= 8.95 € 
De vermelde aankoopbedragen zijn steeds excl. verzendkosten.

Retour
U heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed van de aankoop af te zien.

Eveneens kan u een artikel wat u te klein of te groot besteld had omruilen mits dit gebeurd binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van levering EN onder voorwaarde dat het artikel niet gebruikt werd en retour komt met alle etiketten eraan en in de originele verpakking. Wordt aan 1 van deze voorwaarden niet voldaan, dan zal er geen ruil kunnen plaatsvinden.

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing :

1) voor goederen op maat van de klant, voor goederen die een persoonlijk karakter hebben of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
2) voor voeding en snacks waarvan de originele verpakking geopend werd.
3) op goederen dewelke niet compleet zijn, gebruikt werden en niet meer in de originele verpakking zitten. 
4) versvlees (KVV) kan nooit geruild of teruggenomen worden.
5) goederen die speciaal op uw vraag besteld werden.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.
U dient een kopie van de factuur bij te voegen. Retourzendingen zonder deze begeleidende gegevens worden niet door ons geaccepteerd.
Op het moment dat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per email en maken wij binnen 14 kalenderdagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen aan u over. De verzendkosten worden nooit terugbetaald.

Voor retourzendingen waarvoor u het aangekochte artikel wil ruilen zijn de verzendkosten eveneens ten laste van de koper.

Wij verpakken uw bestelling steeds met de grootste zorg. Mocht het toch gebeuren dat de goederen beschadigd werden of een artikel defect is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de contactpagina van www.4catsanddogs.be
In dergelijk geval is het retourneren voor onze rekening. Via mail geven wij u de nodige instructies voor de retour.
De retournering dient te gebeuren in de originele verpakking zoals u ze geleverd kreeg.
Als na onderzoek door ons blijkt dat de beschadiging of het defect veroorzaakt werd door u als klant zullen de retourkosten alsnog in rekening gebracht worden.
Van zodra wij de geretourneerde goederen ontvangen hebben en het onderzoek toont aan dat het werkelijk om een beschadiging of defect bij verzending gaat, bezorgen wij u de nieuwe goederen zo snel mogelijk.

Adres voor retour :

VOF 4Catsanddogs
Gemeenteweg 3
3803 Runkelen

Retour voor omruiling
Retour voor omruiling is enkel geldig op halsbanden, harnassen, anti-trektuigen en kleding mits omruiling binnen de 14 kalenderdagen na aankoopdatum.
Het origineel aangekochte artikel dient in de oorspronkelijke staat terugbezorgd te worden aan VOF 4Catsanddogs. (onbeschadigde verpakking, etiketten nog steeds aanwezig op het product en zonder gebruikssporen). Producten die beschadigd zijn, duidelijke gebruikssporen vertonen en niet meer voorzien zijn van de originele label en etiket kunnen onmogelijk geruild worden en zullen ten laste van de klant blijven. In dat geval kan er geen sprake zijn van een omruiling en dient de klant zelf het nieuwe product aan te kopen.
De verzendkosten voor de retour en voor het verzenden van de nieuwe zending,(de omruiling), zijn ten koste van de klant.
Het te retourneren product dient door de klant bezorgd te worden op volgende adres:
VOF 4Catsanddogs
Gemeenteweg 3
3803 Runkelen

Na ontvangst van het geretourneerde product door VOF 4Catsanddogs zullen wij het nieuwe product aan u verzenden mits de retour-regels voor omruiling gevolgd werden en na bijbetaling van eventuele extra kosten (prijsverschil en nieuwe zending).
De verzendkosten voor de nieuwe zending zijn ten laste van de klant.
VOF 4Catsanddogs berekent het verschil tussen uw aankoop en de ruiling en verrekend hierbij de nieuwe verzendkosten en zal u op de hoogte brengen van het verschil wat u dient bij te betalen of terugbetaald krijgt naargelang het betreffende product en het prijsverschil in maat. Wanneer het een bijbetaling betreft wordt het nieuwe product pas verzonden wanneer deze betaling plaatsgevonden heeft. U krijgt hiervoor alle instructies via mail toegestuurd.
 

 

 


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop