Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Bestelling nog niet ontvangen.

Beoordelingen

Webshop » Hond » Speelgoed voor honden » Interactief speelgoed » Pitch Dog

Pitch Dog

COL62382 Pitch Dog

COL62382 Pitch DogCOL62382 Pitch DogCOL62382 Pitch DogTouwtrekken... gooien... rollen... drijven! Er zijn zo veel manieren om de PitchDog te gebruiken om uw hond mentaal te stimuleren en fysiek uit te dagen.
De PitchDog is gemaakt van een uniek materiaal (geen rubber) dat veilig, niet giftig, geurloos, licht, duurzaam en sterk is en
de tanden en het tandvlees van uw hond niet beschadigt of afslijt. Het veerkrachtige materiaal laat de tanden van uw hond er diep in wegzakken, zonder dat het speeltje zijn vorm en sterkte verliest. 
De PitchDog heeft een ergonische vorm met groeven waardoor hij makkelijk vast te houden is. Als u in het water speelt, drijft de PitchDog op het water, zodat uw hond hem gemakkelijk kan vinden.

De PitchDog is niet bedoeld als kauwspeeltje zonder toezicht, maar we hebben geen problemen ondervonden met het toestaan van honden om op het speeltje te kauwen als ze het apporteren en ook als beloning aan het einde van de speel- of trainingstijd. Neem de PitchDog gewoon weg wanneer de interactieve sessie voorbij is.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en orange (kleur volgens voorraad)
Verkrijgbaar in 2 maten: 20CM en  30CM dia


Webshop gemaakt met EasyWebshop