new-logo4 CATS & DOGS

HomeInfoMijn accountContactDisclaimerVerzending en retourAlgemene voorwaardenPrivacy PolicyGastenboekBestelprocedureOver ons

Webshop » Hond » Hondensnacks » Dental » Dental sticks edgar & cooper

Dental sticks edgar & cooper

5407007142156 Dental sticks edgar & cooper
Keuze uit smaak STRAWBERRY/MINT of APPLE/EUCALYPTUS
Verkrijgbaar in 3 formaten:
- small 
- medium
- large

Tandplak kan koppig zijn. Daarom is een dental stick die lang meegaat essentieel. Onze sticks zijn luchtgedroogd. Het duurt eeuwen om ze door te kauwen. Dat betekent dat ze de tanden van je hond grondiger en effectiever poetsen.
Edgar & cooper gaf zijn sticks een slim buisvormig design. Zo poetsen ze grondiger schoon met minder calorieën. En omdat we alleen plantaardige ingrediënten gebruiken, is Doggy Dental van nature caloriearm.

eucalyptus voor frisheid : Honden staan niet bekend om hun frisse adem. We gebruiken de natuurlijke kracht van eucalyptus om slechte geuren op afstand te houden.
calcium voor sterkte : Sterke tanden zijn gezonde tanden. Daarom voegen we calcium toe aan onze dental sticks: zo blijven die witte parels van je hond in topconditie.

appel & kokosnoot voor de smaak : 
Tandverzorging hoeft geen karwei te zijn. We kiezen plantaardige smaken waarvan we weten dat honden er fan van zijn. Ze kauwen dus lekker smmmak-smmmak-smmmakelijk tot hun gebit schoon en gezond is.

aardbei & kokos voor de smaak : Tandverzorging hoeft geen karwei te zijn. We kiezen plantaardige smaken waarvan we weten dat honden er fan van zijn. Ze kauwen dus lekker smmmak-smmmak-smmmakelijk tot hun gebit schoon en gezond is.

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop